• Specializēta kalibrēšanas iekārta Launch X-431 Adas (foto #1)
  • Specializēta kalibrēšanas iekārta Launch X-431 Adas (foto #2)
  • Specializēta kalibrēšanas iekārta Launch X-431 Adas (foto #3)

1 / 3

Specializēta kalibrēšanas iekārta Launch X-431 Adas

Nav noteikta

Zvanīt

Sūtīt

Diagtools

Sakiet, ka atradāt šo sludinājumu vietnē okidoki.

Rīga

Specializēta kalibrēšanas iekārta Launch X-431 Adas vadītāja atbalsta asistentu sensoriem, kamerām un radariem.

Ja jūsu automašīnā ar jebkuru no vadītāja atbalsta sistēmām ADAS (advanced driver-assistance systems/vadītāja atbalsta asistentu sistēmas), tādas kā priekšējās kameras (bīstamas pietuvināšanās brīdinājums, tālās gaismas asistents, izvēlētās joslas asistents, ceļa zīmju atpazīšanas sistēma, u. c. ), 360 grādu apskata sistēma, adaptīvā kruīza kontrole (kas ir bāzēta uz radariem, iebūvētiem priekšējā bamperī) un citām sistēmām, tika veikta priekšējā stikla nomaiņa, kameras vai radara maiņa/remonts vai visa bampera nomaiņa, tad šo sistēmu pareizai darba spējas atjaunošanai, regulēšanai un kalibrēšanai jums būs nepieciešams dotais komplekts. Vadītāja atbasta sistēmu sensoru, kameru un radaru kalibrēšana ir vitāli nepieciešams process, kas garantēs vadītāja un pasažieru drošību ceļojumā nākotnē.

Apraksts:

X-431 ADAS ir jaunākais automobīļu ADAS sensoru, kameru un radaru kalibrēšanas ierīce. Izmantojot LAUNCH profesionālās diagnostikas iekārtas, jūs varat vienkārši veikt ADAS kameru un radaru bāzes sistēmu kalibrēšanu. X-431 ADAS ļauj operatoram atrast kameras kalibrēšanas paneļus un radara atstarotāja paneli pareizajā pozīcijā, lai nodrošinātu sistēmas kalibrēšanu ātri un precīzi. X-431 ADAS ir piemērots auto virsbūvju remonta darbnīcām, stiklu servisa un remonta darbnīcām un citiem profesionālajiem servisiem, lai nodrošinātu ADAS kameras un radara profesionālu atkārtotu kalibrēšanu, ja sensori ir tikuši noņemti, nomainīti vai remontēti.

Atbastītās sistēmas:

- adaptīvā kruīza kontrole.
- ekstŗmās bremzēšanas asistents.
- bītamas pietuvošanās brīdinājums kājāmgājējiem.
- bītamas pietuvošanās brīdinājums.
- joslas nomaiņas brīdinājuma asistents.
- ceļa zīmju un ceļa joslu marķējuma atpazīšana.
- "aklās" zonas kontrole.
- nakts/tumšā laika kamera.
- 360 grādu apkārtskata sistēma.
- parkošanās palīgs.
- bītamas pietuvošanās brīdinājums no aizmugures.
- citas asistences sistēmas.

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzam zvanīt, vienmēr būsim priecīgi palīdzēt. Pieejams bezprocentu (0%) kredīts ar 0% pirmo iemaksu. Reāla garantija un tehniskais atbalsts. Plaša iekārtu izvēle professionāļiem un amatieriem. Īss apmācības kurss. Strādājam darba dienās 9:00 - 17:00, pēc iepriekšējas norunas iespējama tikšanās ar mūsu menedžeri arī ārpus darba laika vai brīvdienās.
 

  • Sadaļa Instrumenti
  • Pievienots 09.04.2024 17:35

Diagtools

Lietotājs kopš augusta 2012

  • Uzņēmums
  • 5 sludinājumi
DS
Abonēt

Skatījumi: 507 (+1 šodien)

Sludinājuma numurs: 8204261

Paziņojums par pārkāpumu

okidoki pakalpojumu personalizācijai izmantojiet cookies. Sīkāk