• Pharao Hound (foto #1)
  • Pharao Hound (foto #2)
  • Pharao Hound (foto #3)

1 / 3

Pharao Hound

1 000 €

Sūtīt
Rīga

Audzētava "Temple Veles" Pharaoh Hound kucēni no Multichampion, uzvarētāji coursing sacensībās. Tēvs - junioru pasaules čempions FCI jubilejas izstādē Parīzē! Interesanti ciltsraksti - vadošo Eiropas audzētavu asinis.
Faraona suns stāv saskaņā ar vecākajiem lolojumdzīvniekiem, kas reģistrēti vēsturē. Šī "sarkanais" suns bija ļoti augstā godā starp Ēģiptes muižniecība, un ir pazīstama jau 3000 gados. BC, par ko liecina daudzi freskām uz kapakmeņiem un papirusa apraksta ļoti līdzīgs Greyhounds vidējiem ar iedurt ausīm.
Faraona suns ir unikāls un ārēji un temperamentāli. Tas ir neparasti gudrs, jautrs un mīlošs, bet majestātisks, zināmā mērā neatkarīgi no suņa. Faraoni ir veltīti to īpašniekiem un bauda viņu uzņēmumu. Faraoni nonāk līdzi ar citiem dzīvniekiem un bērniem. Tas ir izturīgs, izturīgs, ar labi attīstītu medību dzērājs. Pharaoh Hound ideāls veiklību jāšanas sports, parādīt lieliskus rezultātus Lure kursinga un sacīkstēm.
Ja jums patīk pavadīt daudz laika ārā, un vēlaties dalīties šos brīnišķīgus mirkļus ar suni, kas dalīsies savu prieku, tad faraons būs jūsu ideāls partneris. Šī šķirne ir labi piemērota cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu, un mēs esam laimīgi, lai palīdzētu ne tikai parādīt karjeru, bet arī sporta (kursinga / sacīkšu, mushing, veiklību). Visaptveroša palīdzība. Kucēni ir vakcinēti atbilstoši vecumam, saplēstus, dokumenti RKF / FCI. Mēs gaidām izņēmuma atbildīgos īpašniekus! Piegāde uz jebkuru reģionu un valsti ir iespējama. Mēs gaida tikai nopietnas lietojumprogrammas! Pērciet kuci, daudzu gadu laikā jūs atradīsiet īstu draugu!
Uzrakstiet uz e-pastu un LAN (VK un FB)
Visās suņu un kennelu kucēnu fotogrāfijās!

  • Sadaļa Suņi
  • Šķirnes grupa Vēja suņi
  • Pievienots 01.04.2024 14:45

anegyptstar

Lietotājs kopš aprīļa 2010

  • Privātpersona
  • 2 sludinājumi
ТГ
Abonēt

Skatījumi: 727 (+4 šodien)

Sludinājuma numurs: 7525317

Paziņojums par pārkāpumu

okidoki pakalpojumu personalizācijai izmantojiet cookies. Sīkāk