• Dogo Canario (foto #1)
  • Dogo Canario (foto #2)
  • Dogo Canario (foto #3)

1 / 3

Dogo Canario

1 000 €

Piedāvāt cenu

Zvanīt

Sūtīt

kyokushinlatvia

Sakiet, ka atradāt šo sludinājumu vietnē okidoki.

Rīga

Dogo Canario kucēni no izciliem šķirnes pārstāvjiem. Dzimuši 2018. gada 9.maijā Krievijā Krievijā ( Kuce uz dzemdību laiku tika izvesta uz Krieviju).  Krievijā nav aizlieguma ausu kupēšanai, suņi ar kupētām ausīm var piedalīties izstādēs. Kucēniem veikta pilna vakcinācija, attārpošana, čipēti, ES pase. FCI ciltsraksti. Iespējams apskatīt abus vecākus klātienē, konsultācijas par šķirnes turēšanu, kopšanu un audzināšanu. Nopietni suņi tikai nopietniem un atbildīgiem saimniekiem. Cena apspriežama par katru kucēnu atsevišķi, no 500-1500. Iespējams slēgt līgumu par apmaksas veikšanu ilgtermiņā.

Tēvs: Lancelot de la Isla de los Volcanes ( imports no Kanāriju salām ).

Māte: Džala Canchas de Los Guanchos ( imports no Polijas )

Vecāki ir ļoti aktīvi, teicami tiek galā ar visiem uzdevumiem. Sekmīgi piedalās izstādēs. Vecākiem lieliska veselība, spēcīgs skelets un stabila psihe. Abi vecāki ir nokārtojuši ģenētisko slimību pārbaudes.

Šīs šķirnes suņi ir “Latvian Karate Kyokushinkai Organization” talismans, un visa peļņa no kucēniem tiek ziedota organizācijai. Iegādājoties kucēnu jūs iegūsiet ekskluzīvu suni un atbalstīsiet cīņu sportu Latvijā. Var veikt tiešu maksājumu uz organizācijas kontu.

Dogo Canario šķirnes suņi ir līdzsvaroti, ar stabilu nervu sistēmu, un lielu pašapziņu. Ļoti uzticami saimniekam, bet aizdomīgi pret svešiniekiem. Galvenokārt piemērots apsardzes funkcijām, tos tradicionāli izmantoja apsardzei un liellopu dzīšanai. Suņi ir sirsnīgi un cēli pret savu ģimeni, viņiem ir spēcīga piesaistīšanās saimniekam. Šie suņi ir mierīgi, pat nedaudz flegmatiski, tomēr nepieciešamības gadījumā pārsteigs ar savu veiklību un aktivitāti. Šie suņi ir neticami spēcīgi. Visa ķermeņa struktūra izrāda spēku un pašapziņu. Neskatoties uz savām cīnītāja priekšrocībām, tie nav pakļauti nepamatotai agresijai, neprovocē kautiņus. Tomēr ja kāds mēģinās viņus izaicināt, centīsies iekļūt viņa teritorijā, nodarīs kaitējumu īpašniekam vai viņa ģimeni, tas ne mirkli nevilcināsies ar aizstāvību.

  • Sadaļa Suņi
  • Pievienots 08.03.2024 21:10

kyokushinlatvia

Lietotājs kopš augusta 2018

  • Privātpersona
  • 1 sludinājums
GP
Abonēt

Skatījumi: 556 (+1 šodien)

Sludinājuma numurs: 7869655

Paziņojums par pārkāpumu

okidoki pakalpojumu personalizācijai izmantojiet cookies. Sīkāk