• Bīglu kucēni (foto #1)
  • Bīglu kucēni (foto #2)
  • Bīglu kucēni (foto #3)

1 / 3

Sludinājums nav aktīvs

Bīglu kucēni

Tiek piedāvāti rezervācijai bīglu šķirnes kucēni. 
Aktīvi, enerģiski bīglu puikas un meitenīte luteklīte meklē pašus labākos un atbildīgākos saimniekus. Kucēni dzimuši 09.06.2017.  Uz savām jaunajām mājām kucēni būs gatavi doties Augustā.  Kucēni būs vakcinēti un attārpoti atbilstoši savam vecumam. Saņēmuši ES veterināro pasi, mikročipu un kucēnu karti- ciltsrakstu noformēšanai.

Kucēnu tēvs izcils savas šķirnes pārstāvis. Ar izcilu temperamentu. Aktīvi piedalās gan vietējā mēroga gan starptautiskajās izstādes. Augstu novērtēts un ļoti titulēts suns. Ar izcilību absolvējis suņu skolu un saņēmis sertifikātu.

Māte –Ļoti mīļa, skaista, gudra bīglu dāma. Medniece. Izgājusi... apmācības.

Bīgls ir viena no populārākajām medību šķirnēm, tā ir iecienīta dzīvespriecīgā rakstura un labestīgās enerģijas dēļ. Bīgls ir mīļš, mundrs un zinātkārs suns, kurš mīl pilnīgi visus un ikvienu. Tas ir mazs, mīļš astes luncinātājs. Komunikabls, drosmīgs un inteliģents, mierīgs un mīlošs. Lieliski saprotas ar bērniem un citiem mājdzīvniekiem.
Bīgls ir enerģisks un neiedomājami izturīgs suns, kam vajadzīgas regulāras fiziskās aktivitātes. Nebūs piemēroti cilvēkiem gados un cilvēkiem kam ilgstoši jābūt prombūtnē no mājām.
Bīgli var dzīvot dzīvoklī, ja vien tiem nodrošina pietiekošas fiziskās aktivitātes ārpus mājas.

Meklējam gādīgus saimniekus, kas būs gatavi veltīt pietiekami daudz laika gan pastaigām, gan kucēna apmācībai. Kas sniegs bezizmēra mīlestību, tāpat kā mazais kucēns. Kucēni būs lieliski sabiedrotie gan mājās, gan izstāžu karjeru veidojot.
Interesentus lūdzu sazināties pat tel......

  • Sadaļa Suņi
  • Šķirnes grupa Medību
  • Pievienots 09.03.2023 22:20

Alija87

Lietotājs kopš jūlija 2017

  • Privātpersona
  • 0 sludinājumu
NF
Abonēt

Skatījumi: 122

Sludinājuma numurs: 6560929

Paziņojums par pārkāpumu

okidoki pakalpojumu personalizācijai izmantojiet cookies. Sīkāk